blondehair.blogg.se

5 visste du att?!

Publicerad 2016-10-23 16:47:00 i Allmänt,

- Jag kan inte inte sova med strumpor eller långärmad av något slag. Dessutom kan jag verklingen inte sova naken haha, jag måste ha trosor och t-shirt/linne.
 
- Hela mitt liv har jag bott på en ö och gör det fortfarande, nog för att det är en av Sveriges största men jag måste alltid in i tuneln eller över bron om jag ska till jobbet eller till stan.
 
- Något som drabbar mig varje höst är nageltrång, inflammationer i tumnaglarna. Förrförra veckan hade jag i vänster tummen och förtillfället jhar jag i höger. Jag är van vid det och är trött på att gå till läkaren (vilket jag har gjort så många gånger, fått antibiotika mm) så nu skär jag upp svullnaden själv med knivar o sax, aj!
 
- Innan jag går och läger mig måste jag alltid ta deo på mig. Har jag inte det tänker jag att jag kommer bli varm och då kan jag verkligen inte sova. Ett konstigt knep men det får mig att somna så mycket bättre. 
 
- När jag var typ 12år fick jag bl.a. en morgonrock i julklapp och jag blev så ledsen (avskyr morgonrockar) så började gråta haha, skäms verkligen över mitt beteende då men fick lämna tillbaka den så blev glad sen. Efter det har ingen vågat köpa en morgonrock till mig!
 
Förra julafton, har en superfin klänning från DVF.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela